lunes, 21 de mayo de 2012

TERRA DE REMENCES


Ferran nos cuenta sus aventuras en Terrade Remences. Animaros a mandarme vuestras crónicas de vuestras hazañas del finde semana.
2ª setmana consecutiva amb cursaciclista de preparació per la temporada de triatló. Aquesta vegada el “Terra deRemences” que sortia de Sant Esteve d’en Bas.
Fem la cursa curta 96 km aprox, lallarga eren 175 km potser la deixo per l’any que ve inclou el coll de Braconsamb rampas del 18%.... Quina diferencia de sensacions i de ritme amb la BTT dela setmana anterior. La sortida és a tot drap i has d’anar amb compte amb lesrotondes. En grup es pot arribar a rodar a 35-40 km/h quasi sense pedalar.
1er port Capsacosta 1ª CAT. No el conecper lo que me’l prenc de menys a més pujant-lo molt bé al final decideixoapretar per que hem sentia fort arrivant al 1r avituallament on prenc una micad’aigua i marxo.
Després de passar St. Joan de lesAbadesses i Ripoll arriba el 2ºn port el Coll de Cannes bastant llarg però comdiuen els especialistes “tendido” el pujo amb tot i bastant fresc tot i que elritme comença a pesar a les cames. Abans del descens hi ha un cotxe avisant delperill d’aquest, penso que no ni haurà per tant doncs deu ni do. Vaig veure unmoment pics de 67 km/h en fi un pel arriscat, aquí adelanto i gent i também’adelanten impresionant alguns com baixen. Arribo a Olot després del descensamb un grup però el vent de cara i vaig justet traient fins i tot la llengua,tot i que m’empenyen varies vegades el culete al final hem despenjo del grup afalta de 4 km…vaig a tope i l’arribada no es veu, l’asfalt es bonyegut i nogaire bo; hem fan mal el braços a la fi s’arriba a una recta on ja veig el cotxenostre aparcat curva a dreta i linea de meta en pujada, “joer penso” pujopinyons m’aixeco de la bici per entrar donant tot el que hem queda…
Bona experiencia. Les sensacionstotalment diferent a la setmana anterior aquí al baixar de la bici sento el ritmealt a les cames i als braços. Fer 100 km en 3h30 i escaich per mi és un granresultat. Rebo les felicitacions dels meus companys de cursa (DINTER-4) ja quem’esperaven al voltant de les 4h…
De nou felicitar a la meva bici quetants problemes hem dona l’altre dia es va comportar força bé. No li puc dircom una campiona per que no és…jejeje!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario