martes, 15 de mayo de 2012

POLS, SORRA I FANG; MARATON DE LOS MONEGROS 29er


Pedazo de crónica de nuestro colegaFerran Arnaldo que triunfo con su BTT en Monegros.
"Sortim a les 6:30 del matí deBarcelona, la sortida és a la  13h30 per lo que hi ha temps de marged'arribar a Sariñena lloc de sortida de la cursa. La bici esta a punt tot i quevaig una mica intranquil ja que desde li vaig posar el Q-rings no l'he agafadai al principi sempre hi ha desajust amb aquest tipus de  plats, cosa quedesprés vaig comprovar en propia carn a la cursa. Recollida de dorsal OK ipreparació de la motxil·la (paravents, ulleres de sol, ulleres transparents, 3cámeres, bomba d'inflar i un frontal por si aca!!; a part d'una barreta i unparell de gels que es van quedar intactes). Ens col·loquem bastant al final dela "serpiente multicolor" cosa que no va ser bona idea ja que alprincipi varem trobar molts taps tot i que varem anar passant a un munt de genttota la cursa no varem poder recuperar temps (l'objectiu eren 6h30min), unfactor a tenir en compte per aquest tipus de curses.
Els primers km va ser de molta pols iper això portava un mocador que tapava boca i nas un gran encert que hem vapermetre no menjar massa particules monegreres. Arribant al 1er avituallamenten un descens saltant una pedra  perdo el Bidó amb el meu "RecuperationSport" fet que m'agobia una mica imaginant fent 100 km sense bidó, persort la gent de Maxi Fuel m'hen van donar un, els vaig donar les gràcies 10vegades. Dels avituallaments només dir que eren "superiors" tot ambmolta fruita, isotònics, beguda i coca de poma...
A partir del 50 km noto que del 6é al4rt pinyó la cadena salta, els Q-rings nous no estan del tot bén ajustatsmolesta una mica però no m'afecta en cap moment a mantenir el ritme en moltesrectes a plat. Després d'una baixada impresionant a partir del km 60 comença eltrencames i ara si m'haig de parar s'hem baixà el seient, la sujecció no estafina (és de les poques de serie que encara porta la bici), desmunto la tija iamb l'ajuda del meu cunyat que anavem junts li posem un goma a aquesta per ferde tope; a partir d'aquí el seient ja no és problema i el temps perdut no éssignificant.
A partir del km 90 arriba el que diuenel "muro" el pujem súper bé i les sensacions són molts bones, el meuco-equipier comença a estar fart de tants km i jo suposo de la marató de BCNmentalment hem trobo molt fort. El "coco" també s'ha d'entrenar... i119 km en BTT són moltissims km...
Arrivant al km 100 comença a ploure iles condicions es compliquen terriblement amb un tram de 800 mts on hem d'anar perel mig del camp caminant i corrents, a la mínima que puc hem torno a pujar abici però amb tanta gent costa avançar fins que arribem a un bosc...allí ja nose el que hem queda el GARMIN ha mort i el comptakilometres de la bici amb tantde fang no marca res...buffff llavors decidim anar a tope avançant a un munt degent fins que arrivem a un tram d'asfalt on ja es veuen les llums de Sariñena il'arribada.
L'arribada ja es veu a la foto unasensació d'alegria i guarreria jejeeje. El temps era el de menys però ho vaigdisfrutar tant que no m'ho treu ningú. Per cert gran éxit l'equipació ciclistade CorreCATagafo rebent el·logis per l'originalitat a cada aturada.
Felicitar a la meva bici que va aguantarcomo una campiona. Pobreta aquesta setmana ja está al fisio recuperant-se.
Tenir un problema mecànic en aquest raidera quedar-te tirat en mig del desert...
Salut i km sigui corrents, amb bici onedant"


No hay comentarios:

Publicar un comentario