miércoles, 28 de mayo de 2014

BTT CABRERÈS: TERRA DE MASCLES by Santi


04:00h... RIIIIIIIINGGGGG !!!! sona el despertador, no importa que sigui diumenge i sigui el dia per descansar, tot el contrari, la gent que practica esport aprofitem el diumenge per entrenar més i millor!

Avui no es un entreno, molt millor! hem quedat a les 5 del matí per marxar cap a la cursa de BTT CABRERÈS al municipi de l'Esquirol.

Ja a les 06:30 arrivem al Poble per recollir els dorsals i començar a preparar-ho tot per iniciar la marxa, aquí el temps no importa, la sortida dura dues hores! de 7 a 9 del matí, a les 7:30 iniciem!!! Cinc components del CorreCATagafo Toni, Pere, Lluis, Jordi i Santi dos amics, Carlos i Neo que és el pare del Santi.


La CABRERÈS és més que una prova esportiva, és un punt de trovada de més de 3.000 aficionats al ciclisme, especialistes, professionals del sector, com dels millors esponsors a nivel nacional per patrocinar aquesta cursa que comença a ésser històrica!
Una vegada passem per les primeres trialeres comencem a pujar per les montanyes del cabrerès i collsacabra, espectacular! poques curses poden estar tan ben organitzades, possant mecànics , punts d'avituallament i serveis d'assistencia cada 10km.

Una vegada arrivem al km 20 toca l'esmorçar!!! una bona butifarra de la terra calenta per agafar forces per tot el que ens queda per davant, també aprofitem per fer fotos ja que ens trovem en un dels punts més alts del recorregut amb unes vistes espectaculars del poble de Tavertet (Osona) i del famós Pantà de Sau.


Continuem el recorregut i quan passes pel km 35 et donen l'opció de fer la ruta curta i anar cap a meta per finalitzar amb 40km i 900m de desnivell pero no!!! aquí hem vingut a patir! així que continuem el recorregut per afrontar els 61km amb més de 1500m de desnivell.

Tot anava rodó, despres de creuar rius, fang, pedres, boscos , superar troncs i tot el que hi havia pel camí tenim el primer ensurt, al km 48 es trenca el canvi de la bici del Pere amb la mala sort que anava l'ultim del grup i no ens donem compte ja que quedavem cada 5-10km per esperar-nos per si ens separavem, els ciclistes li agafen el canvi amb unes brides perque al menys pugui circular en baixada ja que la cadena esta enganxada. Pere arriva a l'últim avituallament i els mecànics d'assistencia i Lluis intenten arreclar la bici perque vagi amb un pinyó fixe per poder acabar-la. Entre els desanims intenta abandonar la prova pero entre tots intentem convence'l i així fa! cap amunt! només queden 12km!!!! pero PAAAM! dos quilometres després es torna a trencar... i que decidim??? TREURE LA CADENA!! I amb dos collons! corrents cap a munt i la baixada ja es fara sola! i tot i així... Pere anava adelantant a gent que ja anava fossa i ell tirava d'orgull i rabia per arrivar a meta! aixi que després de gairebé 7h arrivem a meta!!! allà repossem forces amb més butifarres, patates , beguda, etc i recollim la bossa del corredor espectacular amb un mallot de regal, begudes, caldo Aneto, una cinta per la suor, gels, menjar, nocilla, etc.. que per 32 euros esta més que bé!!!!


Una vegada rentant les bicis amb les màquines que proporcionava l'organització parlem de lo be que ha anat tot i creiem que possiblement comenci a esser una de les curses del calendari pels anys vinents!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario