jueves, 10 de febrero de 2011

És quan corro que hi veig clar - 25 Mitja Granollers


MitjaGranollers2011
Una nova edició de "la mitja de Granollers" amb novetats com el canvi del sistema de cronometratge, i la negativa a cedir les dades a la RFEA. Decisions que aplaudeixo sobre manera, especialment la NO CESSIÓ de les dades.
20 euros la inscripció i tot i així una participació rècord (desconec si realment va ser rècord, però es van esgotar les inscripcions). He d'admetre que l'esforç que realitzen els organitzadors per portar als millors del món és notable i això ha de tenir un reflex en l'esforç que hauríem de fer els aficionats per compartir carretera amb ells.
Penseu que dies abans es va córrer un desastrosa Mitja de Barcelona - la meva ex carrera favorita, abans que la desgraciada els de RPM-i havia de pagar 17 euros.
El pol d'adidas era una burla a l'aficionat i el paravents donava llàstima, llevat la borsa reciclable i el KH7 eren útils. Hauria d'haver un dorsal "running only" a meitat de preu.
En l'esportiu el kenyà Erick Kibet es va imposar AMB Molta claredat ambbona marca (1h 03min 25S) però Lluny del rècord de la Prova: Samuel Wanjiru amb 59min 26s
El millor dels nostres nois ho va fer en 1:23:00 i les noies en 1:44:57. Gran participació i foto de luxe amb la gran Hasna que va quedar quarta amb 1:18:04

No hay comentarios:

Publicar un comentario