martes, 3 de diciembre de 2013

ACOMIADAMENT DE LA JUNTA by Manel Plazuelo

Benvolguts membres de la Junta de CorreCATagafo i altres socis del club:
Lamento no poder assistir a aquesta assemblea a causa d'obligacions familiars, però no volia deixar passar la possibilitat de dirigir-vos unes paraules i acomiadar-me dels meus companys de Junta públicament.
Encara recordo perfectament, fa uns quants anys, quan un grup d'amics que ens vam conèixer al gimnàs Europolis i entrenàvem junts al migdia al parc Güell ens vàrem reunir al restaurant El Glop amb la idea de formar un equip que ens identifiqués en les curses en què competíem. Recordo també les primeres discussions sobre el disseny de la samarreta, els colors i, com no, el logotip ... la nostra estimada mascota: el drac de Gaudí, que ens mantindrà per sempre arrelats al nostre origen. Després van venir les primeres curses de 10 km, les primeres mitges maratons, i al final .... la primera marató de Barcelona.
Però bé, el temps passa i cada època té el seu moment, i ara és moment de donar pas a una nova generació que continuï amb una il·lusió renovada el projecte que vam iniciar fa ja uns anys aquell grup d'amics. M'agradaria també, tenir un record per a aquells que ja no hi són a la Junta actual, però que van col · laborar amb el seu esforç i dedicació a la fundació del que ara som: el Jordi, el Juan, el Marc, ... tots van dedicar una part del seu temps a aquesta fantasia.
Estic convençut que ara vosaltres ho aconseguireu, i que portareu el nostre club endavant ampliant els reptes i metes, i en definitiva, fent que cada vegada siguem més grans. Us desitjo tota la sort i tots els èxits possibles, i com no, ens seguirem trobant en qualsevol cursa que s'organitzi en qualsevol lloc ... i ens continuarem reconeixent i saludant quan vestim la nostra samarreta.
Una forta abraçada per a tots.

Manel
30 Novembre 2013


No hay comentarios:

Publicar un comentario