lunes, 14 de octubre de 2013

LA MARATO DE BRUSSE-LES

Toni nos envía una crónica sobre la Maratón de Bruselas y como él nos dice es un fantastico destino para hacer turismo, una maratón y olvidarse del estrés. Tiempo final 3.58. Bravo Toni !!!


Es tracta d’una marató petita. Només 2.400 corredors. La sortida, comparada amb la de Barcelona només ocupa un tram de 50 metres en el que hi cabem tots. Sortim de sota l’Arc de Triomf al Parc del Cinquantenari.


Un dia ideal per córrer. 13 graus i tot núvol. El tret de sortida no existeix però de seguida tothom es posa a córrer en una lleugera baixada. Els primers kilòmetres passem per sota de 4 ponts que fa que els GPS es tornin  boixos. En el Km 8 ja hem sortit de la ciutat i no tornarem a entrar fins al kilòmetre 36. Estarem tot el temps corrent en uns parcs molt macos, amb continues pujades i baixades, tens temps per pensar i relaxar-te. Estem gairebé sols. Només hi ha els avituallaments i les ambulàncies.


En el Km 34 ens ajuntem amb els de la mitja marató, aquests són 12.000 corredors que han sortit 1 hora i mitja més tard que nosaltres. A vegades molesta tanta gent, però també algun corredor t’ajuda a marcar un ritme més elevat .

Els darrers kilòmetres són els més macos, paro en el 37 a posar-me l’estelada (comença a ser una costum), i entrem primer al barri del Parlament Europeu i després al nucli antic, finalitzant  a la Grand Place. El millor de Brussel·les i de la Marató. Aborregament en un cul d’ampolla dels que acabem la marató i els que acaben la mitja. La medalla molt maca i la samarreta està be però les de color blanc no són les que més m’agraden.


Una més al sarró! M’hagués agradat estar més ben preparat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario