miércoles, 25 de enero de 2012

SANT ANTONI, MOLT MES QUE UNA CURSA


El passat diumenge 22 de gener de 2012 estàvem convocats all barri de Sant Antoni de Barcelona per córrer la 34a edició de la Cursa de Sant Antoni, dins de la festa Major del barri. Es tracta d'una de les curses atlètiques més reconegudes i populars. I aquest any ha tingut un gran èxit amb un total de 3.600 participants. El matí es va aixecar amb un temps esplèndid i una temperatura força agradable, sobre tot tenint en compte que estàvem en plena setmana dels barbuts. Cal dir que l’organització de la cursa va estar força bé. En arribar al punt de sortida vam trobar la separació per calaixos.
A les 9:30 es va donar la sortida des del carrer Floridablanca entre Compte Borrell i Viladomat. La primera volta una mica més ràpida que la segona i amb un recorregut més pla que en edicions anteriors. El bon temps i el relleu pla, eren les condicions ideals per aconseguir bones marques.
La cursa de 10 km va transcórrer per alguns dels punts més emblemàtics del barri de Sant Antoni com l’antiga fàbrica de cerveses Moritz o el mercat de Sant Antoni. El ritme de carrera ha estat rapidíssim desde el principi, la gent sortia per sota de 3 min/Km els primers després ja anavem els mortals al nostre ritme, el ambien va ser bonissim un dia de festa per disfrutarlo fent esport.
Quatre dels nostres corredors van defensar brillantment els colors de CorreCATagafo; Gina, María (no apareix a la foto) Enric y Ramón. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario